Weesperzijdefestival 2021

Voor 25 september 2021 stond het WEESPERZIJDESTRAATFESTIVAL op de agenda.

Hoewel veel weer zal kunnen, is het onzeker of een buurtfestival met honderden bezoekers zonder maatregelen mogelijk is.
Gezien de omstandigheden willen we dit jaar ook geen extra druk leggen op onze vaste horeca-partners. We kijken er erg naar uit om volgend jaar die samenwerking weer op te pakken.
Het organiserend team heeft daarom moeten besluiten het 25 jarig jubileum van het WEESPERZIJDEFESTIVAL dit jaar opnieuw door te schuiven.

De viering van het 25-jarig jubileum verschuift naar 24 september 2022. Houd daarom 24 september 2022 (Burendag) alvast vrij! 

We houden je op de hoogte via onze Nieuwsbrief, Facebook en deze website. Schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan.

WeesperzijdeVerhalenBundel

Het jubileumproject, de WeesperzijdeVerhalenBundel gaat gewoon door.
Iedereen die een band heeft met de Weesperzijdestrook kan een bijdrage insturen, liefst met een relatie tot de buurt of het festival.
Kijk hier voor de details.

Help jij de organisatie van 2022?

Om het WEESPERZIJDEFESTVAL te organiseren heb je wel een organisatie nodig. Een festival vergt behoorlijk wat voorbereiding en daarvoor hebben we op dit moment te weinig beschikbare organisatoren. Iedereen zet zich vrijwillig in en alleen met genoeg menskracht lukt het om dit op een prettige manier voor elkaar te krijgen.

Wil jij meehelpen om er volgend jaar een fantastisch feest van te maken? Heb je goede ideeën voor activiteiten? Heb je organisatietalent? Ben jij onze nieuwe muziekprogrammeur? Wil je helpen tijdens het festival?

Neem contact op met de organisatie via de blauwe knop hieronder.