Weesperzijde Verhalen Bundel

Deel je jouw verhaal met ons?
Buurtbewoners, ex-buurtbewoners, racefietsers, wandelaars, zon-genieters, zwemmers, roeiers en andere liefhebbers van de Weesperzijdestrook, kom in actie en doe mee.

Wellicht heeft de stilte en rust van de afgelopen maanden ook de creatieve kan in ons naar boven gehaald? We gaan een WeesperzijdeVerhalenBundel maken! Iedereen die een band heeft met de Weesperzijdestrook kan een verhaal insturen, bij voorkeur met een relatie tot de buurt. Het thema is breed: van leven, wonen en werken in de Weesperzijdestrook, vroeger en nu, tot herinneringen aan 25 jaar Weesperzijdefestival. Ook een fictief verhaal dat zich in onze buurt afspeelt komt in aanmerking. De vorm kan ook verschillen: geschreven, getekend gefotografeerd of zelfs gefilmd. 

Tot 1 juni 2021 kunnen bijdragen worden ingeleverd via het formulier op deze  website. Een redactie beoordeeld of een bijdrage voldoet aan de voorwaarden en plaatst na goedkeuring de bijdrage op de website.

Publicatie
Van een selectie uit de inzendingen zal ook een jubileumpublicatie van gemaakt die gepresenteerd zal worden op het jubileumfestival in 2021. Een onafhankelijke, deskundige jury gaat de inzendingen beoordelen.

Misschien staat jouw verhaal straks wel in de WeesperzijdeVerhalenBundel.

Ga naar het Aanmeldformulier           Bekijk de Voorwaarden

Lees hier alle verhalen: