Weesperzijdefestival 2022

Afgelopen jaren kon vanwege corona het WEESPERZIJDESTRAATFESTIVAL niet doorgaan. De viering van het 25-jarig jubileum verschuift nu naar zaterdag 24 september 2022.
Het Weesperzijdefestival is hét ontmoetings-moment in de Weesperzijdestrook. Ook in 2022 wordt er weer een gevarieerd programma gepresenteerd met muziek, dans, een proeverij, kinderactiviteiten en buurtinformatie. Later vind je hier het programma.

Help jij mee op 24 september?

Om het WEESPERZIJDEFESTIVAL te organiseren is veel hulp nodig. Die hulp kan bestaan uit een paar uurtjes op het festival zelf: ’s morgens opbouwen of ’s avonds afbreken, hulp bij het kinderprogramma, bij de informatiekraam of de slotact. Ook in de dagen vóór en na het festival zijn mensen nodig.

Wil jij meehelpen om er weer een fantastisch feest van te maken?
Neem contact op met de organisatie via de blauwe knop hieronder.

Word Vriend van het Weesperzijdefestival!

Mede door de bijdrage van veel Fans, Vrienden en Liefhebbers blijft het Weesperzijdefestival uit de rode cijfers. Veel dank daarvoor! We hopen ook voor het Weesperzijdefestival van 2022 weer op veel steun te mogen rekenen. De kosten zijn enorm toegenomen en we willen het festival voor iedereen toegankelijk houden.

Klik op onderstaande knop om te zien hoe je het festival (weer) kunt steunen.

WeesperzijdeVerhalenBundel

Het jubileumproject, de WeesperzijdeVerhalenBundel gaat ook door. Iedereen die een band heeft met de Weesperzijdestrook kan een bijdrage insturen, liefst met een relatie tot de buurt of het festival.
Kijk hier voor de details.