Winnaars Kleurplaat ‘De Matroos op het festival’

Op vrijdag 28 september heeft Henk Schiffmacher samen met zijn team van Tattooing  alle ingeleverde kleurplaten bekeken en gejureerd.
Nivien Berouyel el Kadiri (12) heeft ook meegeholpen bij de jurering.

De winnaars zijn * :

1e Prijs: Janneke van Breughel

2e Prijs: Filou Jansen (zij heeft er zelfs 2 ingeleverd!)

3e Prijs: Maija Hogeland

Henk met de winnende kleurplaten

1e prijs Janneke

2e Prijs Filou

3e Prijs Maija

“Zij zijn prachtig” zei Henk. Hij was met name onder de indruk van de creatieve afwerking en hoe goed iedereen netjes binnen de lijntjes heeft gekleurd. 

Het was hartverwarmend om te zien hoe leerkrachten, medewerkers op school en bij sponsoren, buurtbewoners, maar vooral ook de ouders betrokken waren bij deze kleurwedstrijd.  Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan, dat was duidelijk te zien. Kinderen hadden er dagen aan gewerkt, en kwamen ze hoogstpersoonlijk brengen, of hun ouders zorgden daarvoor.  Er waren kinderen die op de dag zelf nog meededen, of de platen van huis gingen halen, en ook waren er ouders die voor hun kinderen nog door de regen in de avond de kleurplaten kwamen brengen.  

Woensdag 3 oktober 16.00 -18.00 Prijsuitreiking bij Hesp

Op woensdag 3 oktober tussen 16:00 en 18:00 uur kunnen de winnaars (met hun ouders) hun ingelijste en gesigneerde exemplaar bij Café Hesp komen ophalen. Vertegenwoordigers van de organisatie zijn er dan bij en hebben voor iedereen het cadeau klaarliggen.  (Je kunt hem ook nog later ophalen tot dinsdag 9 oktober. Vraag er dan naar bij de bar).

Een eervolle vermelding gaat naar *:
Lenthe, Dunya Hubstijn, Kaja van Ruymbeke, Juna Berger, Max, Louiza, Dehiia, Tom Weenink, Mats Trimbeek, Figo Senese, Luke, Nout Kraal, Sophie van Breugel, Mila, Laurens Akkerman, Leah Nie……, Sebastiaan Akkerman, Isis Gouw, Eveline, Olivia Hogewind, Figo, Touriya, Fatima Ines!

Ook zij kunnen een door Henk Schiffmacher gesigneerde plaat komen ophalen bij Hesp.

Niet iedereen had zowel zijn voor- als achternaam opgeschreven. Sommige namen waren niet meer leesbaar omdat de kleurplaten vanwege de regen nat zijn geworden. Onze oprechte excuses als je naam hier niet correct of compleet vermeld staat. Kom gerust kijken om te zien of jouw kleurplaat ook bij de prijswinnaars zit. 

Hartelijk dank aan alle deelnemers,
de 4de Montessorischool De Pinksterbloem http://depinksterbloem.nl/,
het ontmoetings- en debatcentrum FLOOR van de Hogeschool van Amsterdam http://www.hva.nl/flooren alle andere locaties voor het verspreiden van de kleurplaten.
En natuurlijk Henk Schiffmacher  
Tattooing 

*  Wij vermelden geen adressen en leeftijden vanwege privacy-overwegingen.  Je kunt ons mailen als je wilt weten of de kleurplaat van jouw kind een eervolle vermelding heeft gekregen.